BidBuy | Licitatii Online
Home   |    Cumpara   |   Vinde   |    Categorii    |    Login   |    Contul Meu    |   Cauta   |   Ajutor
17 Nov. 2019
  Cauta           Rasfoieste  
   Cautare Avansata   
 
Ajutor

Pentru a va crea un cont mergeti la pagina de start a site-ului (Home) si da-ti click pe "Fa-ti cont".

La inregistrare va trebui sa completati un formular de inregistrare care include informatii standard ca de ex. detaliile de contact, detaliile de intrare in cont etc.

Campurile obligatorii sunt:
- Nume Complet
- Oras
- Judet
- Cod Postal
- Telefon
- Ziua de Nastere
- Utilizator & Parola
- Adresa de Email
- Confirmarea acceptarii termenilor si conditiilor

Odata inregistrat veti primi o confirmare prin email.

Daca aveti dificultati, va rugam sa ne contactati.

Plasarea unei oferte la un produs dorit este foarte usoara, dupa ce ati citit descrierea produsului puteti plasa oferta in sectiunea de deasupa descrieirii licitatiei sau la baza acelei pagini.

Pentru a licita, introduceti suma pe care doriti sa o oferiti pe acel produs, de ex. 100. Nu introduceti si simboluri valutare. Oferta va fi plasata in valuta acelei licitatii.

Dupa ce ati terminat veti fi intrebat sa va revizuiti oferta, de asemenea veti putea vizualiza si detalii ale licitatiei foarte importante cum ar fi conditiile de transport, inainte ca dvs. sa confirmati plasarea ofertei . pentru a plasa oferta apasati butonul "Liciteaza".

Daca oferta dvs. este destul de mare, un mesaj de confirmare va va anunta acest lucru, daca oferta dvs a fost sub oferta facuta de catre alt utilizator la accea licitatie sau daca oferta dvs. este sub pretul rezervat al acelei licitatii, veti fi invitat sa ofertati din nou.

Daca doriti sa va retrageti o oferta facuta la o anumita licitatie, puteti face acest lucru din sectiunea Membrii > Oferte > Oferte Curente.

De asemenea puteti sa plasati si o oferta Cea Mai Mare asa numitul "Proxy Bidding", aceasta optiune va ofera posibilitatea sa plasati oferta dvs. cea mai mare pentru o anumita licitatie. Tot timpul dvs. veti plati oferta cea mai mica necesara pentru ca dvs. sa castigati aceea licitatie. De exemplu, daca oferta curenta la o licitatie este de 1000 RON, dvs. puteti plasa oferta dvs. Cea Mai Mare ca fiind 2000 RON, astfel daca dvs. veti ramane singurul ofertant la aceea licitatie, veti avea de platit doar 1000 RON. Daca licitatia va avea si alti ofertanti, site-ul va re-oferta pentru dvs. automat (in cazul de fata pana la 2000 RON), pentru a va asigura ca ramaneti in fruntea celorlalti ofertanti.

Daca aceasta optiune este disponibila, puteti folosi optiunea "Cumpara Acum" pentru a achizitiona un produs imediat fara a mai licita la aceea licitatie. Anumiti vanzatori ofera aceasta optiune care poate fi folosita in orice timp pana cand o oferta a fost plasata peste pretul rezervat al acelei licitatii, daca acesta exista.

Ofertele Plasate prin optiunea "Cumpara Acum" nu pot fi retrase.

Optiunea "Urmareste licitatia" va ofera posibilitatea de a urmari o licitatie fara sa ofertati la ea. Astfel puteti afla ce se intampla cu acea licitatie astfel avand posibilitatea sa plasati oferta castigatoare pe ultima suta de metri.
Puteti urmari o licitatie apasand pe "Urmareste Licitatia" din pagina oricarei licitatii. Licitatiile urmarite se vor regasi in seciunea Membri > Oferte > Licitatii Urmarite.

Pentru a putea vinde apasati "Vinde" in meniul site-ului. Procedeul de vanzare este impartit in urmatorii pasi:

  • Selectarea Categoriei Principale
  • Selectarea Categoriei Secundare
  • Detaliile Licitatiei
  • Setarile Licitatiei
  • Transport si Plata
  • Previzualizare
  • Finalizare

Procedeul de vanzare este in asa fel realizat astfel ca sunteti ghidati la fiecare din pasii de mai sus.

Bonusul de inregistrare de 100 RON poate fi folosit doar la promovarea licitatiilor si achizitia de extraoptiouni pentru evidentierea licitatiilor.

 
Termeni & Conditii    |    Politica de Confidentialitate
Copyright 2010 © BidBuy.ro Toate drepturile rezervate. Developed by rwebworks.com